Rybí trh Albert nabízí mořské plody nebo ryby ke grilování

Ugrilujte si ryby z Rybího trhu Albert a užijte si chuť letní dovolené na svém talíři

Rozžhavte gril, pozvěte přátele a vychutnejte si tu nejlepší část léta! S certifikovanými rybami z Albertu grilujete nejen chutně, ale i udržitelně. Od divokých lososů z Aljašky až po tuzemské sladkovodní ryby, všechny pochází z odpovědných chovů a okouzlí vás svou skvělou chutí.

Losos, filet s kůží Albert Rybí trh

Divoký losos ze zálivu z volného lovu na Aljašce je ideální na gril – stačí jen špetka soli a kapka olivového oleje pro výslednou skvělou chuť. Certifikát MSC vám navíc zaručuje, že ryba pochází z udržitelného rybolovu. Pro perfektní výsledek grilujte 4-5 minu

Sumeček africký Albert Rybí trh

Čerstvý filet ze Sumečka afrického možná zní exoticky, ale je to ryba z českého chovu a najdete ji v Albertově Rybím trhu. Sumeček je stále více populární pro své lahodné a šťavnaté filety úplně bez kostí. Maso má narůžovělou barvu a není cítit typickou rybinou. Na grilu ho připravíte jednoduše, zkuste ho doplnit třeba rozmarýnem a česnekem.

Vlk mořský Albert Rybí trh

Mořský vlk z certifikovaných farem je tou pravou volbou pro ty, kteří preferují pevné bílé maso s jemnou chutí. Zabalte ho do alobalu s kapkou bílého vína, tymiánu a cherry rajčátky – za 15 minut máte hotové letní lehké jídlo.

Krevety vařené loupané Albert Rybí trh

Krevety se skvěle hodí do těstovin, salátů, smažené rýže, závitků nebo na krevetový koktejl. Tím, že jsou již předem vyloupané, šetříte čas na přípravu i při jejich konzumaci. Ugrilujte si je a doplňte čerstvým citronem nebo domácím dipem.

Zdroj: Albert

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama